Wat kan CityKeyz voor uw hotel betekenen? 

 

Verhoog uw omzet en bespaar tijd 

Doordat het omslag van de CityKeyz voor het hotel te personaliseren is, kunt u de gast direct bij het inchecken, de keycard overhandigen en voorzien van extra informatie over uw hotel, dagjes weg en de omgeving.  Helemaal in uw "look & feel"

Een gratis tweede cocktail in de bar, een speciaal tafeltje in het restaurant of een korting op een massage zullen bijdragen aan een hogere omzet tijdens het verblijf van uw gast. 

En rechtstreeks boeken met korting levert u meer winst op, maar vooral ook een beter contact met uw klant. Geen boekingsbureau's meer, maar rechtstreeks contact!

Wanneer is het ontbijt? Op welke verdieping bevindt zich het zwembad? Hoe laat moet ik uiterlijk uitchecken? Allemaal vragen die uw receptioniste meerdere malen per dag moet beantwoorden. Met onze CityKeyz overhandigt u de antwoorden voordat de vragen gesteld worden!

Wat is er in de omgeving te doen? Heeft u een plattegrond? Ook hierop geeft u het antwoord voordat de vraag gesteld wordt door het overhandigen van de CityKeyz keycardhouder.

Verhoog de waarde van het verblijf

De eerste Citykeyz 2018 worden weggegeven bij het inchecken bij Hotel Rotterdam

Voor uw gasten is de CityKeyz keycardhouder bijzonder handig. In één handig mapje de sleutel van de kamer, informatie over het hotel, een stadsplattegrond en alle informatie en voordeel bij musea, attractieparken en nog veel meer! 

Doordat de pagina's in de brochure uitscheur baar zijn leveren uw gasten deze in bij de betreffende attracties. Hiermee krijgt de gast korting en de adverteerder kan meten hoeveel gasten de CityKeyz voor hen opbrengt.

U overhandigd simpelweg waarde met deze CityKeyz waarmee u het verblijf van uw gast goedkoper maakt!