“De CityKeyz zien er fantastisch uit. De foto’s zijn mooi, de QR codes werken goed, het is helemaal perfect. We zijn er heel blij mee. We zijn ze volop aan het uitgeven en als ze op zijn, bestellen we bij. Nogmaals dank voor alle goede zorgen hierin.”

Bob Evers, marketing Steigenberger hotel


"Escher In het Paleis kiest haar partners zorgvuldig, de kwaliteit van het werk van de kunstnaar en de presentatie in een koninklijke omgeving vereisen dat. CityKeyz is een zeer attractief en effectief middel om het museum onder de aandacht te brengen, dit nieuwe product van Minicards sluit hier volledig op aan. 

De Manier van het overzichtelijk en kwalitatief aanbieden van mooie partijen in de stad is niet alleen goed voor het museum maar heeft ook toegevoegde waarde voor de beleving van de stad door haar bezoekers."

Marcel Westerdiep

Escher In Het Paleis.


 “…meer dan een kamersleutel…” CityKeyz biedt ons de mogelijkheid om de gast meer dan alleen een kamersleutel te geven. In één handeling krijgt de gast nuttige informatie over het hotel, de omgeving en korting op tal van locale bedrijven. Dit pocket size alternatief op de ouderwetse sleutelhoes draagt bij aan de beleving van de gast, de interactie met de gast en verhoogt ook nog eens de value for money. Wij zijn erg tevreden!" 

Tom Vermerris, Hotel Rotterdam

"Citykeyz is een nieuw initiatief wat goed past binnen onze huidige inzet van acties. Deelname is voor ons van toegevoegde waarde voor bewerking van de FIT markt. 

Aan de kassa kunnen we concreet meten wat de resultaten zijn en ondanks dat de bonnen pas sinds kort in omloop zijn hebben we hier reeds al een paar honderd bezoekers mee mogen verwelkomen!"

Debbie Rooswinkel, Madurodam


“Sinds enige tijd zijn wij in het bezit van onze eigen gepersonaliseerde CityKeyz. Wij en onze gasten zijn er erg enthousiast over. Het leuke aan citykeyz is dat het net een stukje extra service biedt voor de gast doordat de gast gelijk voorzien is van een plattegrondje en informatieve pagina’s met vouchers/kortingen voor activiteiten in de regio. Maar er is ook voldoende ruimte om zelf een stukje te plaatsen over jouw bedrijf/hotel. 

Citkeyz is perfect van formaat, het past in haar handtas en in zijn broek/jaszak. Naast dat Citykeyz gepersonaliseerd is, is het ook mogelijk om het plattegrondje gepersonaliseerd te krijgen zodat de gast ziet waar jouw bedrijf/hotel ligt. 

Wij hebben tot op de heden alleen maar positieve reacties gehad van onze gasten en wij zijn er zelf ook erg enthousiast over! 

Stephanie Nunes Querido 

Operations manager 

Hotel Restaurant Savarin ***** 


 “Het Louwman Museum heeft voor Citykeyz gekozen omdat het voor ons dé perfecte manier is om direct onder de aandacht te komen van onze potentiële gasten. 

Onze info direct overhandigd bij het inchecken in het hotel of verblijfsaccomodatie is de wens van elke marketeer! Citykeyz is gelieerd aan Minicards en een betrouwbare partij gebleken voor ons.” 

Debby van Rijswijk 

Het Louwman Museum